
Girişimcilik Atölyesi’nde neler tartışıyoruz?
Yaratıcılık kaslarımızı nasıl çalıştırırız?
Girişimcilik nasıl bir ortamda gelişir?
Bir girişimicinin sahip olması gereken özellikler nelerdir? Her birimiz girişimci olabilir miyiz?
Sosyal girişimicilik nedir?
Bir girişimciyi süreç içerisinde neler bekler?
Girişime karar verirken neleri göz önünde bulundurmamız gerekir?
Değerlerimiz neler, bu değerleri girişimimizde nasıl yaşatırız?
Girişimimiz nasıl ayakta kalır? Girişimimizi nasıl büyütürüz?
Tüm bu soruları birlikte tartışıyoruz.
Dahası etkinlikler, uygulamalar aracılığı ile girişimimizle ilgili neler hissedeceğimizi, düşüneceğimizi canlandırıyor, bu sayede bizi nelerin bekleyeceğini, yolculuğumuzu hayal edebiliyoruz.
Neler Yaptık

Yaratıcı Drama ile Girişimcilik
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi ve KalDer işbirliği ile gerçekleştirilen Girişimcilik Kampı’nda yaratıcı drama yöntemleri ile 2.5 saatlik bir atölye gerçekleştirdik.

Sosyal Girişimcilik
Trabzon Üniversitesi ve DOKA işbirliği ile gerçekleştirilen Girişimcilik Haftası’nda tutkularımızdan ve tutkularımızı bir girişime nasıl dönüştürebileceğimizden konuştuk.
Girişimcilik Kampımıza gönüllü olarak Ankara’dan Eskişehir’e gelerek destek olmanız bizim için çok kıymetli. Gençlerimizin iş fikirlerini değerlendirerek, bir yol haritası belirlemeleri amaçlı düzenlenen bu kampımızda sizin deneyimleriniz ve uzmanlık alanınızdaki bilgileriniz interaktif bir eğitim ortamı sağlayarak tam da bizim ve yeni nesil sistemin istediği formatta gençlerin kendilerini doğru ifade edebilmelerine, kendilerini fark etmelerine, iş fikirlerine alternatif çözümler bulabilmelerine fırsat sağladı. Atölye çalışmalarınız için size sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi

